Skriv til os

Ridebaner

Ridebaner er noget helt særligt, ikke kun for os men i særdeleshed for vores kunder.

Ridebaner på Fyn

En ridebane er en dyr investering og derfor er det også vigtigt at den bliver lavet rigtigt første gang.

Etablering af ridebaner er noget ganske særligt, ikke 2 baner er ens, og mange faktorer spiller ind ved valg af materialer til bundopbygningen.

Vi er altid grundige

Derfor er vi altid meget grundige i arbejdet forud. Vi undersøger selvfølgelig jordforholdene for at afdække om der skal drænes, hvor tykt skal bærelaget være, etc.

Vi er heller ikke blege for at etablere ridebaner med alternativ bundopbygning, f.eks. med Leca nødder. Vi råder og vejleder selvfølgelig også i forhold til valg af toplag, således at kunden får den bedst mulige ridebane, til den bedst mulige pris. Vi tilbyder selvfølgelig renovering af en allerede etableret bane, således den gamle slidte bane bliver lækker at ride på igen.

Kontakt os i dag

Kontakt os​ for at høre mere om etablering af ridebane

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

(+45) 22 34 05 05
rasmus@rmjanlaeg.dk