Skriv til os

Anlægsarbejde

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen

Anlægsarbejde på Fyn

Anlægsarbejde i traditionel forstand er noget vi er stærke i, men det er i de specielle anlægsopgaver hvor vi skiller os ud fra de andre. 

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Vi tager både imod store og små opgaver 

Vi er ikke bange for de opgaver hvor andre tager sig til hovedet og sukker opgivende, det er netop de opgaver vi brænder for. Vi er vilde med de alternative løsninger, og får vores kunder en skør idé, gør vi alt der står i vores magt for at gøre denne idé til virkelighed.

Hvad enten det er traditionelt haveanlæg med græsplæne og terrasse, eller noget andre mener er tosset, så er vi klar til at gøre vores ypperste for at løse opgaven. Vi har flere samarbejdspartnere med hver deres special område, som vi selvfølgelig trækker på for at nå det bedst mulige resultat. Vi tilbyder selvfølgelig også rydning af tilgroede grunde, træfældning samt beskæring af hegn.

Kontakt os i dag

Kontakt os​ for at høre mere om vores anlægsarbejde

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

(+45) 22 34 05 05
rasmus@rmjanlaeg.dk