Skriv til os

Jordarbejde

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Jordarbejde på hele Fyn

Jordarbejde er et af vores kerneområder.

Vi udfører alle former for jordarbejde, så hvad enten det er nedgravning af en trampolin eller etablering af store søer, flytning af store mængder jord, udgravning til hus, udskiftning af blødbund, osv. er vi de helt rette til opgaven.

Flere års erfaring

Efter flere års ansættelse hos både store samt små entreprenører, har vi samlet enorm viden omkring jordarbejde, og har været med til etablering af alt fra en lille havedam til jernbane, havne o.lign.

Vi sætter en stor ære i at forholdene er i orden, både omkring håndtering af jorden, men i særdeleshed også i forhold til jer så I generes mindst muligt imens arbejdet står på.

Vi tilbyder selvfølgelig også etablering af gruspuder og sandpuder til bygninger, etablering af bundopbygning til belægninger, samt meget andet. Intet er for småt og (næsten) intet er for stort.

 

Kontakt os i dag

Skal du bruge en entreprenør til jordarbejde?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

(+45) 22 34 05 05
rasmus@rmjanlaeg.dk