Skriv til os

Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Lad os klare opgaven for dig

Hos RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Hvem er vi?

RMJ Anlæg er en mindre entreprenørforretning etableret i Marts 2019 af Rasmus M Jensen, som også står for den daglige drift af virksomheden. Rasmus er udlært anlægsstruktør i foråret 2015 efter 3 års læretid, og har derfor flere års erfaring i faget og har været med til alt fra de små opgaver for private til de helt store opgaver for erhverv.

Vi afleverer aldrig noget vi ikke vil have hjemme hos os selv, og vi bestræber os altid efter at yde lige det ekstra der skal til for at vores kunder ikke kun er tilfredse, men også glade for det arbejde vi udfører. Dette mener vi er den bedste garanti for et veludført stykke arbejde i højeste kvalitet.

Kontakt os i dag

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

(+45) 22 34 05 05
rasmus@rmjanlaeg.dk