Skriv til os

Entreprenørarbejde – Entreprenør i Assens nær Middelfart og Faaborg

Lad os hjælpe dig med dit projekt. Uanset om du har brug for gravearbejde, jordarbejde eller entreprenørarbejde, så er vi klar til at hjælpe dig i mål.

Entreprenørarbejde på Fyn

Professionel entreprenørarbejde

Har du brug for en dygtig entreprenør i Assens nær Faaborg og Middelfart? Hos RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen tilbyder vi entreprenørarbejde på hele Fyn, både til private og erhvervskunder. Uanset om du har brug for jordarbejde, gravearbejde, belægningsarbejde eller anlægsarbejde, kan vi løse opgaven med høj kvalitet og tilfredshed.

Vi udfører entreprenørarbejde i områderne Odense, Nyborg, Middelfart, Assens og Glamsbjerg, men vi kører også gerne længere for entreprenøropgaver

Jordarbejde på Fyn – Vi klarer alt fra udgravning til planering

Mange af vores opgaver indebærer jordarbejde. Det er en af vores kernekompetencer og vi har stor erfaring med at udføre forskellige typer af jordarbejde. Vi har det nødvendige udstyr og vores dygtige entreprenører er klar til at håndtere både store og små projekter. Vi sørger altid for at overholde gældende regler og sikkerhedsforskrifter. Vi udfører ofte jordarbejde og entreprenørarbejde inden for:

  • Udgravning til byggeri, kloak, kælder, sø, pool mm.
  • Planering og opfyldning af terræn, indkørsel, parkeringsplads mm.
  • Bortkørsel og levering af jord, grus, sand, sten mm.
  • Etablering og reparation af dræn, faskiner og regnvandsanlæg.

Gravearbejde på hele Fyn

Gravearbejde er vores speciale og vi kan udføre alle slags gravearbejde på Fyn. Vi har moderne og effektive maskiner, der kan grave i alle typer af jord og underlag. Vi kan blandt andet hjælpe med gravning af render, huller, grøfter, skråninger og udgravninger til fundamenter og sokler. Vi har også gravemaskiner til kabelnedgravning og nedgravning af rør og ledninger. Vi har også stor erfaring med at anlægge nye haver både eksisterende haver og ved nybyg.

Kontakt vores entreprenør i Assens nær Middelfart og Faaborg

Har du spørgsmål til vores entreprenørarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os i dag

Kontakt RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen i dag for at høre mere

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

(+45) 22 34 05 05
rasmus@rmjanlaeg.dk