Skriv til os

Mandskabsudlejning

Vi står klar til at hjælpe jer eller guide jer videre til en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Mandskabsudlejning

Vi tilbyder udlejning af mandskab, så uanset om I mangler en dygtig håndmand, en kvalitetsbevidst rørlægger eller en rutineret maskinfører, så klarer vi også det.

Vi har gennem årene samlet stor erfaring, og træder gerne til med en hjælpende hånd uanset om det er Lysbro eller 30 tons graver der skal køres med.

Vi har kørt med en del forskellige maskiner, lige fra rendegraver, 6-20 tons gummiged, div tromler, dumpere fra 3 tons twaites til Volvo A30, 900kg-35 tons gravemaskiner- både med og uden rotortilt.

Derudover har vi kørt lidt med Makin 3D, så vi kender også til de grundlæggende funktioner i 3D maskinstyring. Skulle I stå og mangle en dygtig mand til noget af ovennævnte, tøv da endelig ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe jer eller guide jer videre til en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

(+45) 22 34 05 05
rasmus@rmjanlaeg.dk