Riderbaner

Ridebaner er noget helt særligt, ikke kun for os men i særdeleshed for vores kunder. En ridebane er en dyr investering, derfor er det også vigtigt at den bliver lavet rigtigt første gang. Etablering af ridebaner er noget ganske særligt, ikke 2 baner er ens, og mange faktorer spiller ind ved valg af materialer til bundopbygningen. Derfor er vi altid meget grundige i arbejdet forud. Vi undersøger selvfølgelig jordforholdene for at afdække om der skal drænes, hvor tykt skal bærelaget være, etc.

Vi er heller ikke blege for at etablere ridebaner med alternativ bundopbygning f.eks Leca nødder. Vi råder og vejleder selvfølgelig også i forhold til valg af toplag, således kunden får den bedst mulige ridebane til den bedst mulige pris. Vi tilbyder selvfølgelig renovering af en allerede etableret bane, således den gamle, slidte bane bliver lækker at ride på igen.

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

Vi ser frem til at høre dig!

Vi ligger vægt på følgende ⬇

Vi afleverer aldrig noget vi ikke vil have hjemme hos os selv, og vi bestræber os altid på at yde lige det ekstra, der skal til for, at vores kunder ikke kun er tilfredse men også glade for det arbejde, vi udfører.

Kvalitetsarbejde

Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført med kvaltietesmateriale. 

Kunden i centrum

Vi har fokus, at kunden altid har et indblik i, hvad vi foretager os.

Konkurrencedygtige priser

Vi har stærke priser, der slår vores konkurenters priser.

Få et tilbud på din næste opgave

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger på RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen

Hos RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Du kan trygt stole på os. Vi klarer opgaverne med kvalitetsmateriale og sørger for en god pris.

​Telefon: 22 34 05 05

CVR:​ 40393846