Jordarbejde

Jordarbejde er et af vores kerneområder. Vi udfører alle former for jordarbejde, så hvad enten det er nedgravning af en trampolin eller etablering af store søer, flytning af store mængder jord, udgravning til hus, udskiftning af blødbund, osv. er vi de helt rette til opgaven. Efter flere års ansættelse hos både store samt små entreprenører har vi samlet enorm viden omkring jordarbejde, og har været med til etablering af alt fra en lille havedam til jernbane, havne o.lign.

Vi sætter en stor ære i at forholdene er i orden, både omkring håndtering af jorden, men i særdeleshed også i forhold til jer så i generes mindst muligt imens arbejdet står på. Vi tilbyder selvfølgelig også etablering af gruspuder til bygninger, etablering af bundopbygning til belægninger, samt meget andet. Intet er for småt, og (næsten) intet er for stort.

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

Vi ser frem til at høre dig!

Vi ligger vægt på følgende ⬇

Vi afleverer aldrig noget vi ikke vil have hjemme hos os selv, og vi bestræber os altid på at yde lige det ekstra, der skal til for, at vores kunder ikke kun er tilfredse men også glade for det arbejde, vi udfører.

Kvalitetsarbejde

Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført med kvaltietesmateriale. 

Kunden i centrum

Vi har fokus, at kunden altid har et indblik i, hvad vi foretager os.

Konkurrencedygtige priser

Vi har stærke priser, der slår vores konkurenters priser.

Få et tilbud på din næste opgave

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger på RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen

Hos RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Du kan trygt stole på os. Vi klarer opgaverne med kvalitetsmateriale og sørger for en god pris.

​Telefon: 22 34 05 05

CVR:​ 40393846