Anlægsarbejde

Anlægsarbejde i traditionel forstand er noget vi er stærke i, men det er i de specielle anlægsopgaver hvor vi skiller os ud fra de andre. Vi er ikke bange for de opgaver hvor andre tager sig til hovedet og sukker opgivende, det er netop de opgaver vi brænder for. Vi er vilde med de alternative løsninger, og får vores kunder en skør idé, gør vi alt der står i vores magt for at gøre denne idé til virkelighed.

Hvad enten det er traditionelt haveanlæg med græsplæne og terrasse, eller noget andre mener er tosset, så er vi klar til at gøre vores ypperste for at løse opgaven. Vi har flere samarbejdspartnere med hver deres special område som vi selvfølgelig trækker på for at nå det bedst mulige resultat. Vi tilbyder selvfølgelig også rydning af tilgroede grunde, træfældning samt beskæring af hegn.

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 22 34 05 05 eller skrive e-mail på rasmus@rmjanlaeg.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

Vi ser frem til at høre dig!

Vi ligger vægt på følgende ⬇

Vi afleverer aldrig noget vi ikke vil have hjemme hos os selv, og vi bestræber os altid på at yde lige det ekstra, der skal til for, at vores kunder ikke kun er tilfredse men også glade for det arbejde, vi udfører.

Kvalitetsarbejde

Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført med kvaltietesmateriale. 

Kunden i centrum

Vi har fokus, at kunden altid har et indblik i, hvad vi foretager os.

Konkurrencedygtige priser

Vi har stærke priser, der slår vores konkurenters priser.

Få et tilbud på din næste opgave

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger på RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen

Hos RMJ Anlæg v/Rasmus M Jensen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Du kan trygt stole på os. Vi klarer opgaverne med kvalitetsmateriale og sørger for en god pris.

​Telefon: 22 34 05 05

CVR:​ 40393846